Please use this identifier to cite or link to this item: http://elea.unisa.it/xmlui/handle/10556/6640
Title: Iole Fargnoli, I piaceri della tavola a Roma antica. Tra alimentazione e diritto. G. Giappichelli Editore, Torino, 2021, pp. 224. [recensione di]
Authors: Sandirocco, Luigi
Issue Date: 2022
Citation: Sandirocco, L., recensione di "Iole Fargnoli, I piaceri della tavola a Roma antica. Tra alimentazione e diritto. G. Giappichelli Editore, Torino, 2021". Iura & Legal Systems IX.2022/1,D (1): 1‐12
URI: https://www.rivistagiuridica.unisa.it/index
http://elea.unisa.it/xmlui/handle/10556/6640
http://dx.doi.org/10.14273/unisa-4704
ISSN: 2385-2445
Appears in Collections:Iura & Legal Systems. Volume 9, n. 1 (Gennaio - Marzo 2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
discussione_22_1_sandirocco_pronto.pdfdiscussione_22_1_sandirocco476,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.