Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elea.unisa.it/xmlui/handle/10556/2225
Titolo: Integrated metabolomics approaches for berry fruit used in nutraceutical formulations
Autore: D'Urso, Gilda
Sbardella, Gianluca
Montoro, Paola
Parole chiave: Metabolomics;Berry;LC-MS
Data: 13-apr-2016
Editore: Universita degli studi di Salerno
Abstract: The species under investigation during these three years of PhD course were: Fragaria ananassa, Fragaria vesca, Morus alba, Morus nigra and Myrtus communis. All these species are characterized by the production of small fruits, and all of them are plant species that can be used for the formulation of plant food supplements, in fact they are reported into the official list of Italian legislation (DM 9 luglio 2012- G.U. 21-7-2012, serie generale n. 169, and update on March 27, 2014). Some of them are recognized as traditional food products of Italian region, like Fragaria vesca, that is typical of Campania region and Myrtus communis, that is typical of Sardinia... [edited by author]
Descrizione: 2014 - 2015
URI: http://hdl.handle.net/10556/2225
È visualizzato nelle collezioni:Scienze farmaceutiche

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
tesi G. D'Urso.pdftesi di dottorato3,6 MBAdobe PDFVisualizza/apri
abstract in italiano G. D'Urso.pdfabstract in italiano a cura dell'autore155,35 kBAdobe PDFVisualizza/apri
abstract in inglese G. D'Urso.pdfabstract in inglese a cura dell'autore9 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.